Απεργια Πλοια - Ανεστάλη η απεργία της ΠΕΝΕΝ - Στις 9:00 φεύγουν τα πλοία ... / Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Απεργία στα πλοία: Ταλαιπωρία στο λιμάνι του Πειραιά ...
Απεργία στα πλοία: Ταλαιπωρία στο λιμάνι του Πειραιά ... from images32.inewsgr.com
Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία.

H πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στα πλοία για την τετάρτη, 3 ιουλίου!

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. H πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στα πλοία για την τετάρτη, 3 ιουλίου! Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα.

Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Σταματάει την απεργία η ΠΝΟ - κανονικά από αύριο τα ...
Σταματάει την απεργία η ΠΝΟ - κανονικά από αύριο τα ... from www.economy365.gr
H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα ελλαδα. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία.

Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα.

Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Λύθηκε η απεργία της ΠΕΝΕΝ - Αναχωρούν τα πλοία από το ...
Λύθηκε η απεργία της ΠΕΝΕΝ - Αναχωρούν τα πλοία από το ... from www.voria.gr
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία.

Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα ελλαδα. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Το neolaiagr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία απεργια. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη.